Postrutin KTH Flemingsberg

Post kommer dagligen till skolan genom KTH Post och hanteras av vaktmästeriet och HR.

Inkommande och utgående post KTH Flemingsberg

1. Ankommande post delas ut i postfacken utanför vaktmästeriet på plan 5, rum 5812, senast 10.00.
  2. Posten ankomststämplas, lokalpostöppnas, sorteras och rensas. Felaktig post skickas åter avsändaren eller märks om till rätt adress när vi vet den.
  3. Avgående post lämnas i kopieringsrummet på plan 7, rum 7328, senast 14.30 måndag-torsdag och senast 14.00 på fredagar.
  4. Avgående paket ska lämnas till vaktmästeriet på plan 5, rum 5812, senast 11.00 för att skickas iväg samma dag. Annars skickas paketet nästkommande vardag.
  5. Ankommande paket aviseras och hämtas av mottagaren i vaktmästeriet. Större eller tyngre paket körs ut till mottagaren.

Att tänka på

• Använd endast kuvert med KTH-logga och som har streckkod.
  • Se till att avsändare finns skriven på baksidan av kuvertet.
  • Skolans färdigfrankerade kuvert måste levereras via KTH Post.
  • Skriv avdelningsnamn, kontaktperson samt gatuadress på internkuverten.
  • Tjänstekuvert med streckkod måste läggas i utgående postfack på skolan, det kuvertet kan inte läggas i någon en ”vanlig” brevlåda utanför STH.